Wij staan klaar voor jullie workshops 

De beste bloemisten vind je bij Meneer Verheul. En wij houden zoveel van ons vak dat we graag onze kennis over bloemwerk met jullie delen. Speciaal daarvoor hebben onze bloemisten verschillende workshops voor jullie georganiseerd. Je kunt je plekje hieronder reserveren voor in onze winkel. Of je kunt een workshop op maat bestellen op locatie. Ook leuk voor een teamuitje of voor op je werk. Altijd bij je in de buurt en met onze duurzaam geteelde bloemen is het een feestje om één van onze workshops te boeken.

Ben je creatief en graag met je handen bezig dan is dit uitje echt wat voor jouw en je vriendinnen. Kom gezellig een avondje met je handen bezig zijn en een mooie creatie maken met bloemen.  En natuurlijk schenken we daar een lekker glas thee bij met wat lekkers. Wil je liever een thuisworkshop? Dan kun je deze ook bestellen mocht er op de site op jouw moment geen passend aanbod staan kun je altijd contact met ons opnemen dan maken de bloemisten van Meneer Verheul graag een thuisworkshop op maat. 

Rouwwerk

Workshop

Hou jij van lekker bezig zijn met je handen?! Volg dan nu bij Meneer Verheul de leukste workshops met bloemen, planten. Onder deskundige begleiding maak je de mooiste creaties helemaal zelf. Ideaal als teamuitje. We verzorgen ook op locatie. 

DIY Workshops

Wil je graag samen met je vrienden thuis een gezellig avondje beleven en creatief bezig zijn met bloemen? Wij verzorgen voor jullie een kant en klare workshop met mooie bloemen of planten die je online kunt bestellen. Je kunt het DIYpakket ophalen op de aangegeven datum. Grotere aantallen kunnen we altijd op maat maken. 

Rouwwerk

Rouwwerk

Rouwwerk

Rouwwerk