Wij staan klaar voor jullie rouwwerk 

Iemand die je lief en dierbaar is verliezen is iets wat we allemaal liever niet meemaken. Als het je gebeurd dat je een geliefde moet verliezen wil je op een persoonlijke manier afscheid nemen die bij jou en je dierbare past. Wij vinden als vakkundige bloemisten dat de liefde in het rouwwerk tot uitting moet komen. Daarom vinden wij het bijzonder als je ons de opdracht geeft het rouwwerk voor je te verzorgen. Dit doen we op een gepaste manier waarbij we graag naar jouw of jullie wensen luisteren.  

Of het nu gaat om een mooie kistbedekking, een mooi boeket voor bij de condoleance, een mooi bloemstuk, een rouwstuk, een rouwboeket wij verzorgen de bloemen voor bij uw begrafenis of crematie met veel liefde en zorg. Dat de bloemen bij de uitvaart goed verzorgt zijn vinden wij belangrijk voor jou. We bezorgen je rouwwerk waar je maar wilt, bij je thuis, in de kerk of bij het uitvaartcentrum of crematorium (Bijvoorbeeld crematorium Meerbloemhof).

Rouwwerk

Wij maken het bloemwerk voor je uitvaart of crematie graag zo persoonlijk mogelijk met mooie bloemen. Zodat het past bij jullie moment van afscheid. Wij weten dat een goed afscheid belangrijk is en maken dit moment extra bijzonder door te zorgen voor het allermooiste bloemwerk. Voor een liefdevolle herrinering.  

Bloemstukken

Bloemen horen bij het leven. Ook bij bijzondere momenten, bij afscheid nemen. Bloemen bij de uitvaart zijn een uiting van liefde voor de overledenen en bieden troost aan de nabestaanden. Rouwbloemen maken wij met veel liefde. En graag maken we dit persoonlijk. Onze bloembindsters geven jullie afscheids bloemen veel zorg en aandacht en passen dit graag aan aan jullie persoonlijke wensen. In de winkel kunnen we je de verschillende mogelijkheden laten zien. Maar ook hier online inspireren we je graag. We maken de mooiste bloemstukken op maat. In de kleurstelling die je wenst. En met linten met je persoonlijke tekst. Van vrolijke enthousiaste stukken, mooie witte stukken tot een rouwstuk in de kleur van je wens. We maken het met liefde persoonlijk.

Rouwwerk

Rouwwerk

Rouwwerk