Ons Team

Bestel jij duurzame top bloemen bij deze lokale bloemenspeicalist? Hieronder kun je kennis maken met het team. In onze winkel ontmoet je een jong en dynamisch team dat gek is van bloemen en van Benthuizen. Met veel passie staan onze bloembinders voor je klaar! In ons jonge dynamische team dagen we elkaar uit om te ontwikkelen en te groeien. We houden van een open, positieve houding waardoor het altijd gezellig is in onze winkel. Loop gerust even binnenom de sfeer te proeven. Onze topbloemisten maken alles wat je hartje begeert. Van uniek bloemstuk tot schitterend bruidswerk of gewoon een mooie vers boeket bloemen. Onze bloemisten doen regelmatig mee met nascholingen en worden gestimuleerd om hun kwaliteiten verder te ontwikkelen. In een prettige werkomgeving waarin een actieve bijdrage geleverd wordt aan een duurzamere wereld is het werken voor de bloemiste een mooie uitdaging waarin ze de creatieviteit en ambacht van het vak nog echt kwijt kunnen. Van de mooiste verse bloemen met duurzaam label maken deze dames top boeketten. We zijn trots op onze certificering van BarometerDuurzameBloemist. We leveren deze mooie boeketten graag bij je thuis af. Onze bloemenchauffeur Yannick vindt het een eer om dat voor je te doen. 

Daniëlle

Daniëlle

Bloemstyliste/ Bloemiste

Marlies

Marlies

Bloemiste in opleiding

Debby

Debby

Bloemiste/ Bloemstyliste

Adriaan

Adriaan

Meneer Verheul

Yannick

Yannick

Bloemenchauffeur

Bij Meneer Verheul in Benthuizen zijn de bloemen altijd in volle bloei. Of je nu graag je huis wilt opfleuren of je zoekt een speciaal kado voor iemand — er is altijd een goede reden om bloemen een boeket of een bloemstuk te kopen. De bloemisten van Meneer Verheul staat tot je dienst voor elke gelegenheid! Met veel liefde en passie verzorgen wij ook graag jouw trouwbloemwerk of rouwbloemwerk. Onze goed opgeleide bloemstylisten maken graag jouw wensen hiervoor werkelijkheid. ​

Iedere morgen opent Meneer Verheul de deuren van zijn prachtige bloemenwinkel in Benthuizen. De meisjes van Meneer Verheul zijn echte vakmensen, je kunt ze met een gerust hart bloemist noemen. Onder de rook van Zoetermeer ligt het gezellige dorpje Benthuizen. Onze winkel vind je aan het Prins Willem Alexanderplein naast de PLUS supermarkt en Firma Hijdra. Het enthousiaste team bloemstylisten staat 6 dagen in de week weer voor je klaar om je te verwelkomen voor een mooi boeket, losse bloemen, tijdschriften, kado's, planten, potten en nog veel meer.  

​Meneer Verheul brengt zijn bloemen graag bij je thuis in Benthuizen, Zoetermeer, Hazerswoude - Dorp, Hazerswoude - Rijndijk, Koudekerk aan de Rijn, Waddinxveen, Moerkapelle, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Boskoop. We zijn de online duurzame bloemist voor Zoetermeer en wijde omgeving. Of het nu gaat om een online bestelling van een boeket voor je vriend of vriendin, opa of oma of dat het je gaat om je zakelijke boeketten we zorgen graag voor je bestelling.