• Slide 1

  De duurzame bloemist!

  Bestel nu je verse bloemen

  Bekijk de Collectie

  Wil je graag je huis opfleuren of ben je zoek een speciaal kado?

  Meneer Verheul brengt zijn bloemen graag bij je thuis in Benthuizen, Zoetermeer, Hazerswoude - Dorp, Hazerswoude - Rijndijk, Koudekerk aan de Rijn, Waddinxveen, Moerkapelle, Bleiswijk en Boskoop.

 • Slide 2

  Wie verras jij vandaag met een boeket?

  Bekijk de Collectie

  Ga jij iemand heel blij maken?

  Meneer Verheul bezorgd verse duurzame bloemen waar jij maar wil!

 • Slide 3

  Let’s get started bringing colour to your place!

  Bekijk de Collectie

  Wil je graag je huis opfleuren of ben je zoek een speciaal kado?

  Meneer Verheul brengt zijn bloemen graag bij je thuis in Benthuizen, Zoetermeer, Hazerswoude - Dorp, Hazerswoude - Rijndijk, Koudekerk aan de Rijn, Waddinxveen, Moerkapelle, Bleiswijk en Boskoop.

Boeket Samenstellen

Een boeket laten samenstellen

Mooie bos

Elke maand een mooie bos op tafel

Rouwwerk

Rouwwerk

Bruidswerk

Bruidswerk

Ontmoet onze bloemstylisten

Bloemenexperts tot je dienst. In onze winkel ontmoet je een jong en dynamisch team dat gek is van bloemen en van Benthuizen. Met veel passie staan onze bloembinders voor je klaar! In ons jonge dynamische team dagen we elkaar uit om te ontwikkelen en te groeien waardoor we de beste bloemstyliste hebben. We houden van een open, positieve houding waardoor het altijd gezellig is in onze winkel. Loop gerust even binnenom de sfeer te proeven. Onze top bloemisten maken alles wat je hartje begeert. Van uniek bloemstuk tot schitterend bruidswerk of gewoon een mooie vers boeket bloemen. 

Daniëlle

Daniëlle

Bloemstyliste/ Bloemiste

Marlies

Marlies

Bloemiste in opleiding

Debby

Debby

Bloemiste/ Bloemstyliste

Adriaan

Adriaan

Meneer Verheul

Yannick

Yannick

Bloemenchauffeur

Meneer Verheul Abonnement

Altijd verse bloemen in huis met een abonnement

Veel van onze klanten willen geen omkijken naar de bloemen in huis. Ze willen gewoon altijd een top boeket duurzame bloemen in huis hebben. En daar zorgen we dan graag voor met en abonnement op maat. We ontzorgen je met een abonnement helemaal je hebt geen vaas meer nodig die leveren wij erbij. Prachtige duurzame bloemen. Wil je je boeket eens afwisselen met een mooi bloemstuk het kan allemaal. Laat de meiden van Verheul weten wat je voorkeuren zijn en wij gaan voor je aan de slag. Voor je het weet staat onze bloemenchauffeur bij je op de stoep. En wil je even pauzeren of ga je lekker op vakantie je geeft het gewoon even door. 

Bloemenchauffeur

Bloemenchauffeur

Ooit wel eens gehoord van een bloemenchauffeur? Wij hebben er één! Wat zijn we trots op deze unieke werkplek voor Yannick. Bestel snel je bloemen en maak Yannick blij. Yannick bezorgt graag jouw lokale duurzame bloemen in Benthuizen, Zoetermeer, Moerkapelle, Waddinxveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Bleiswijk en weide omgeving. 

Meer weten over de bloemenchauffeur

Duurzaam zakelijk

Als de duurzame bloemist zijn wij de partner voor jouw bedrijf om blijdschap, trootst, complimenten en feliciaties te bezorgen. Graag brengen we jouw boeketten voor je weg dit doen we door heel Nederland. Boeketten in de buurt laten we door onze Bloemenchauffeur bezorgen ook dat maakt ons juist duurzaam. Wij zijn aangesloten bij FloraNL het platform met echte vakbloemisten. Vind jij MVO belangrijk voor je bedrijf maak dan nu de bloemen die je weggeeft duurzaam, natuurlijk super vers en mooi. Welkom!

Meer over zakelijk bestellen

Zakelijk

Over Meneer Verheul

Bij Meneer Verheul in Benthuizen zijn de bloemen altijd in volle bloei. Of je nu graag je huis wilt opfleuren of je zoekt een speciaal kado voor iemand — er is altijd een goede reden om bloemen een boeket of een bloemstuk te kopen. De bloemisten van Meneer Verheul staat tot je dienst voor elke gelegenheid!

Met veel liefde en passie verzorgen wij ook graag jouw trouwbloemwerk of rouwbloemwerk. Onze goed opgeleide bloemstylisten maken graag jouw wensen hiervoor werkelijkheid.

Meer over ons

Over Ons 1

Over Ons 2