Duurzaam Bloemist

Duuzaam bloemist 

Het aantal duurzame bloemisten groeit. Meneer Verheul is er trots op dat een half jaar na de opening van de winkel we het certificaat van Duurzaam bloemist behaald hebben. We zijn actief bezig om ons bedrijf duurzaam vorm te geven. Wij dragen bij aan een duurzamere toekomst en niet alleen door aan de duurzame eisen te voldoen van Barometer Duurzam bloemist maar daarnaast hebben we ook nog eens een echte bloemenchauffeur in dienst. 

boeket

Wat is duurzaam?

Duurzaam ondernemen is een algmeen begrip wat veel gebruikt wordt. Duurzaam betekent dat het bedoeld is om lang mee te gaan en daarmee ook het mileu zo min mogelijk belastend. Wij vinden dat duurzaamheid meer is als alleen minder mileubelastend te zijn. We vinden het werk bieden aan iemand met afstand tot de arbeidsmarkt ook duurzaam ondernemen. Zo brengen wij fleur en vrolijkheid in het ondernemen met bloemen op een manier die verder gaat dan u bij de meeste bloemiste aantreft. 

We werken vanuit een actief maatschappelijk betrokken oogpunt samen met lokale ondernemers en kijken daarbij altijd naar MVO. We vinden het als online bloemist belangrijk om lokaal samen te werken. En zijn dan ook trots op onze samenwerking met Team Werk en stadsboerderij de Weidemolen voor inpakwerkzaamheden.