Wij staan klaar voor jullie bruidswerk

Bij Meneer Verheul kun je ook terecht voor je bruidswerk. Ga je trouwen en wil je dat je bruidswerk gemaakt wordt door bloemisten met passie voor het vak? Laat je trouw bloemwerk dan verzorgen door Meneer Verheul. We hebben voor veel stellen het trouwboeket, en al het andere bloemwerk mogen versieren. Trouwen blijft een bijzonder iets wij weten hoe belangrijk het dan is dat je dag goed geregeld is. Dat je trouwboeket precies wordt zoals je altijd gedroomd hebt. Dat de corssages schitteren op de Bruidegom en eventueel de gasten. Dat de trouwzaal versiert is met leuke bloemstukjes of er een mooi bloemstuk voor in de kerk of de trouwlocatie. We verzorgen het geheel naar jouw wensen. Van het maken van een boeket tot het bezorgen van alle bloemen voor jullie droom bruiloft op de locatie naar wens. Is het voor jouw droom nodig dat we op locatie bepaalde bogen of werk op maken dan is dit ook mogelijk.

We inventariseren zoveel mogelijk het plaatje van jouw droombruiloft en sluiten daar zoveel mogelijk op aan. Zeg jij ja?!

Rouwwerk

Bruidswerk

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Je hebt een schitterende trouwjurk en een prachtig pak gekocht. Maar nu moet je nog dat mooie boeket regelen. Helemaal naar jouw wens. Samen met de andere bloemen voor de ceremonie en de corsages. Wij vinden het een feest om dit voor je te mogen verzorgen. We doen dat met veel liefde en passie. 

Bruidswerk

Heb je JA! gezegd? Ga je trouwen met de liefde van je leven!? Dat is wel een feestje waard. Wij vinden dat daar mooie duurzame bloemen bij horen. En we graag helpen om jouw droom in vervulling te laten gaan. Van trouwboeket, tot tafelbloemen, van autostuk tot corsages, van Backdrop tot... ja zeg jij het maar wij helpen je.  

Rouwwerk

Bruidswerk

Annouk en Roy

Wat een feest! Trouwen met de liefde van je leven. Wij mochten voor dit prachtige bruidspaar de bloemen verzorgen en wat hebben we dat met veel plezier gedaan. Dit prachtige bruidswerk met rozen in de spotlights gaven de dag een extra mooi tintje. De warme kleurencombinatie's door de bruid zelfgekozen en door onze bloemisten omgezet naar een droomboeket. 

En vind je de foto's ook zo mooi? Deze prachtige bruiloft is vast gelegd door Stories by Pien 

Rouwwerk

Rouwwerk

Rouwwerk