Daar is die dan de nieuwe website.

Daar is die dan de nieuwe website.

Welkom op de nieuwe website van Meneer Verheul in Benthuizen. De lokale duurzame bloemist voor de weide omgeving. Wat leuk dat je een kijk je neemt op onze site. We hebben veel energie gestoken in deze nieuwe vormgeving en hopen hier een prachtige plek van te maken waar je met veel plezier je bloemen kan bestellen! 

In 2019 begonnen wij Meneer Verheul met het idee om mooie verse bloemen beschikbaar te maken voor Benthuizen, Zoetermeer en omstreken. Tot nu toe zijn we daar zeer in geslaagd. We hadden het idee dat dit duurzamer kon en hebben hard gewerkt aan de duurzaamste winkel van de wijde omgeving. 

Naast dat we de Barometer duurzame bloemist gehaald hebben. Zetten we ons ook in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken we samen met TeamWerk en met Stadsboerderij de Weidemolen. Wat zijn we trots op onze echte bloemenchauffeur Yannick die de door jou bestelde online bloemen met veel plezier thuis brengt. 

Kortom we hopen dat je veel plezier gaat beleven aan de site van Meneer Verheul. Dat je heerlijk kunt gaan bestellen. Als je een online omgeving maakt kun je je bestellingen altijd terug zien en genieten van de mooiste bloemen.