Bloemenchauffeur

De bloemenchauffeur die van je bloemen met liefde bezorgd. 

Wat een prachtige boeketten, bloemstukken, bloemen leveren we toch elke keer weer aan onze klant. We zijn trots op de kwaliteit van ons product en staan voor verse bloemen die lang in de vaas staan. Dat is de missie waarmee we onze bloemenwinkel gestart zijn. En wat mooi om dat veelvuldig terug te krijgen van onze klanten. Alles klopt bij Meneer Verheul: verse bloemen, echte vakbloemisten, een gezellige winkel, online gemakkelijk bestellen, super lokaal. Kortom een moderne bloemenwinkel waar je graag je boeketten haalt. We zijn dan ook trots op onze certificering als duurzaambloemist. We vinden het normaal dat je alles van uit een zo maatschappelijk verantwoorde keuze doet. Dit gaat van koffie die we drinken, tot schoonmaakmiddel dat we gebruiken. De energiezuinige verlichting en het juiste klimaat in onze bloemenwinkel. Onze lokale boeketten met mooie verse bloemen bezorgen we graag in Zoetermeer, Benthuizen en de weide omgeving. Meneer Verheul is de duurzame bloemist uit de weide omgeving. 

Naast al deze dingen was het vanaf het begin een grote wens van Meneer Verheul bloem en kado om een echte bloemenchauffeur in dienst te nemen. Iemand met veel passie voor mensen en autorijden. En we zijn er trots op dat we Yannick gevonden hebben als bloemenchauffeur. 

Yannick hebben we gevonden bij een zakelijke klant van ons VDS automotive. Hier troffen vonden we samen met Team Werk deze man aan die gek is van auto's en autorijden. Wat zijn we trots dat we via Team Werk Yannick een plaats konden geven in ons team. Met een stuk begleiding op maat is het mogelijk dat Yannick jouw bloemen enthousiast en blij bij je thuis brengt. 

Onze bloemenchauffeur brengt graag je online bestelde boeket weg in Benthuizen, Zoetermeer, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Boskoop, Moerkapelle, Waddinxveen, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs. Naast je online bestelde bloemen brengt hij ook de in de winkel bestelde boeketten weg en de zakelijke bloemen die via het online platform van Flora NL besteld zijn. Via FloraNL kun je je bloemen, boeketten bloemstukken makkelijk bestellen en krijg je ze op jouw eigen wensen gefactureerd. 

Yannick is een vrolijke jongeman die erg van autorijden houdt en daarnaast in zijn vrije tijd graag gamed of met vrienden samen dingen onderneemt. Meneer Verheul vind inclusief ondernemen belangrijk. Om iedereen in deze maatschappij een kans te geven. Mooi ook dat we in een bijeenkomst van de Binnenbaan ter inspiratie mochten zijn voor andere ondernemers hoe iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt toch een plekje kan krijgen in de bedrijfsvoering. Heb jij met je eigen bedrijf binnen het Netwerk Zoetermeer geen mogelijkheden om iemand te plaatsen kun je ook een bijdrage leveren door je zakelijke bloemen bij Meneer Verheul te bestellen. Kijk dan snel onder het tabblad zakelijk en vraag een account aan.